fbpx

Gratis gesprek

Teleurgesteld plof je in je bureaustoel. Je notitieblok belandt met een klap op je bureau. Je hebt er genoeg van. Je dacht dat je als vrouw in het managementteam echt een waardevolle bijdrage kon leveren. Vooral omdat de directeur je aangenomen had vanwege jouw andere kijk en aanpak. Maar na de zoveelste vergadering waarin jouw ideeën zonder steekhoudende argumenten van tafel zijn geveegd, twijfel je daaraan.

Maar ja, wat moet je dan? Weer een andere baan zoeken, lost ook niets op. Je wilt gewoon doen waar je goed in bent, op jouw manier. Wat doe je verkeerd?

Herken je dit?

Je werkt als vrouwelijke manager in een (overwegend) mannelijk team en ergert je steeds vaker aan het haantjesgedrag en het geschreeuw. Het kan toch ook anders.

Je bent het spuugzat. Maar je bent vastbesloten om niet weer van baan te veranderen. Misschien ligt het voor een deel aan jou, aan iets wat jij doet maar nog niet ziet. Áls het aan jou ligt, dan wil je nu weten waar het door komt.

Je weet dat je als vrouw een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de organisatie, maar je krijgt daar niet de ruimte voor. Iedere keer komen jouw ideeën er niet door, onder het mom dat het toch niet gaat werken. En dat terwijl de directeur bewust voor een vrouw in zijn team heeft gekozen.

Hoe heerlijk zou het zijn als …

Jij je niet langer ergert aan het haantjesgedrag van je collega’s, omdat je weet waar het vandaan komt en hoe je ermee om moet gaan.

De directeur en je mannelijke collega’s niet langer om jou heen kunnen. Dat ze je vragen naar jouw mening, omdat ze jouw ervaren en vrouwelijke kijk waarderen.
Je op je werk op jouw manier voor elkaar krijgt wat jij wilt. Zonder je in allerlei bochten te wringen, maar gewoon door te doen waar je goed in bent.

Maak dan nu een afspraak voor een gratis

Keer het tij-gesprek

In een gesprek van een half uur laat ik je zien hoe jij meer impact kunt maken op je werk. Zonder dat je jezelf daarvoor in allerlei bochten hoeft te wringen. We kijken samen naar jouw specifieke situatie en ik geef je concrete tips
hoe jij dicht bij jezelf blijft en toch het verschil kunt maken op je werk.

Een paar weken na ons gesprek …

Moet je een glimlach verbijten als je mannelijke collega’s weer eens over elkaar heen buitelen tijdens een vergadering. Laat ze maar. Ze kunnen niet anders. Jij laat je er niet meer door van de wijs brengen.

Zit je na de MT vergadering tevreden achter je bureau. Jullie hebben jouw voorstel voor het nieuwe afdelingsbeleid besproken en met een aantal aanpassingen en suggesties voor verbetering is het akkoord. Je kunt lekker aan de slag.

Kijk je met verbazing terug wat je in de afgelopen weken bereikt hebt. Je had nooit gedacht dat een paar simpele veranderingen zo veel verschil zouden maken. En je hoeft er eigenlijk niet eens moeite voor te doen.