fbpx

Gratis e-boek

Wil jij direct morgen meer impact maken als vrouw en manager in de mannenwereld waarin je werkt?

Dat kan! Hoe? Dat lees je in mijn e-boek Overleven op de apenrots.

Daarin laat ik je zien hoe je dicht bij jezelf blijft en toch op je werk je doelen bereikt. Iets dat mij jarenlang worsteling, frustratie en twijfel gekost heeft. Totdat ik eindelijke ontdekte wat ik ‘verkeerd’ deed. Waarom ik niet tot mijn recht kwam in die mannenwereld. Ik zie veel vrouwelijke managers worstelen met hetzelfde probleem. Terwijl ik weet dat het anders kan. Hoe het anders kan. Dat vertel ik je in dit e-boek.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om mijn e-boek te downloaden. Je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je het e-boek direct kunt downloaden. Gaat er iets fout? Stuur me dan even een mail op manita@manitalemmens.nl.

  • Je ontvangt regelmatig een e-mail met waardevolle tips en inzichten. Je hebt altijd de mogelijkheid om je daarvoor uit te schrijven.

    Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring