fbpx

Liefde.

Passie. Genieten.

Kracht. Jouw leven leven.

 

Dat is wat ik jou ook gun!

Daarom heb ik mijn GELUK-methode© ontwikkeld, gebaseerd op de principes van positieve psychologie en krachtgericht coachen. Ik geloof namelijk in de kracht van positiviteit.

Dat betekent dat we in mijn programma’s vooral kijken waar jouw kracht ligt.
Wat de dingen zijn waar je goed in bent, wat jouw talenten zijn. Die koppelen we aan jouw vrouwelijke kracht, de kwaliteiten die jij als vrouw van nature hebt. Kwaliteiten die je misschien in de loop van de tijd bent kwijtgeraakt, maar die nog steeds in jou zitten.

Op die manier ontdek je wat jouw unieke kracht is en hoe je vanuit die kracht kunt leven.

Je leert hoe je jouw unieke kracht kunt inzetten om dingen te veranderen. Om te zorgen dat je krijgt waar je naar verlangt. Dat kan iets kleins zijn: meer rust ervaren in je leven of je energie beter in balans houden. Maar het kan ook een grotere droom zijn. Jouw unieke bijdrage aan de wereld ontdekken of meer vanuit je kern gaan leven. Alles is mogelijk. Het is jouw keuze.

Uit je hoofd

In mijn programma’s werk ik met verschillende creatieve technieken, zoals creatief schrijven, intuïtief tekenen en schilderen en moodboards maken. Ik zet je vaak letterlijk in beweging. Door oefeningen te doen, (samen) te wandelen of je op pad te sturen met een opdracht. En ik laat je dromen en visualiseren wat jij wilt bereiken. Want niets werkt krachtiger dan jouw eigen verbeelding.

Al deze technieken helpen je om uit je hoofd en in je hart te komen. Want je vindt de antwoorden niet door hard na te denken. Dan was je dat al lang zelf gelukt. Juist door te stoppen met denken kom je bij jouw innerlijke wijsheid. De wijsheid die in jouw hart verborgen zit. Daar ligt het antwoord op al jouw vragen. Als je er maar voor openstaat. Als je er maar bij weet te komen. En daar help ik je bij. Zodat ook jij jouw eigen parels kunt ontdekken en weer gelukkig wordt.

De pijlers

De GELUK-methode© gaat uit van vijf pijlers die bijdragen aan een gelukkig leven. Op verschillende momenten in je leven zul je verschillend scoren op de pijlers. Hoe meer de pijlers in balans zijn, hoe meer geluk jij ervaart.

Door te bepalen hoe hoog jouw geluksgevoel op ieder van die pijlers is, krijg je direct inzicht waarom je geluksgevoel wat minder is. Je weet dan ook wat je kunt doen om het een boost te geven. Zo ontdek je jouw geheim voor meer geluk.

De vijf pijlers van mijn GELUK-methode© zijn:

Genieten

Erkenning

Liefde

Uniekheid

Kern

De pijlers uitgelegd

 Wat houden de vijf pijlers precies in?

Genieten

Genieten is bewust plezier beleven aan dingen die je een goed gevoel geven. Je bent gelukkig en tevreden in wat je doet. En dat is een keuze. Je kunt het bewust aandacht geven. Door een positieve mindset en mindfulness. Door met compassie naar jezelf te kijken. Door jezelf toestemming te geven om te gelukkig te zijn en te genieten. Het is de slagroom op de taart. En het mooie is: je kunt het leren. 

Erkenning

Iets bereiken in je leven en daar erkenning voor krijgen, zorgt voor een vervuld leven. Met passie en volharding kun je doen en bereiken waar je gelukkig van wordt. Jezelf blijven ontwikkelen en blijven leren is daarbij belangrijk. Als je vanuit passie leeft, voel je meer voldoening en heb je een gelukkiger leven.

Liefde

Positieve en betekenisvolle relaties dragen bij aan je geluk. Relaties die zorgen dat je je geliefd voelt, geïnspireerd wordt en je verbonden voelt. Het uiten van je liefde en genegenheid naar anderen zorgt dat je die relaties versterkt. Ook het delen van successen en positieve herinneringen maken een relatie sterker. Positieve relaties wil je koesteren, relaties die je niet voeden kun je beter beëindigen.

Uniekheid

Je voelt je gelukkiger als je het gevoel hebt bij te dragen aan een hoger doel. Als je jouw unieke bijdrage kunt leveren aan de wereld. Tijdens je leven ontdek je steeds meer van jouw unieke kwaliteiten en talenten. En wat jouw persoonlijke bijdrage en levensdoel is. Hoe meer je jouw uniekheid en levensdoel helder krijgt, hoe gelukkiger je je voelt. Je bent van betekenis voor anderen en je leven heeft zin.

Kern

Wanneer je vanuit je kern leeft, sta je in je kracht en zul je steeds vaker flow ervaren. Dat gevoel dat uitdagende taken je schijnbaar moeiteloos af gaan. Dat je werkt vanuit je innerlijke kracht. Dat je een doel hebt en je je daar volledig in kunt verliezen. Je vergeet de tijd, voelt geen emoties; je bent in het hier en nu. Hoe meer je in flow bent, hoe vaker je het beste uit jezelf haalt en hoe meer je straalt!

Kies voor jouw geluk!

Gun jij het jezelf om voor jouw geluk te kiezen? Verlang jij ernaar die gelukkige en stralende versie van jezelf te ontdekken? Maak dan een afspraak voor een gratis GELUK-gesprek.

Dan kijken we samen hoe jij jouw geluk meteen een boost kunt geven!

Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Liefs,

Manita

Download mijn gratis e-book

Ontdek je Stralende Zelf

7 stappen voor meer rust en ruimte in je leven